Smartlog v3 » Det Vide Hus » Det Vide Hus???
Opret egen blog | Næste blog »

Det Vide Hus

Gothersgade 113.

Det Vide Hus???

24. Jul 2007 11:39, Det Vide Hus

Så skete det endelig... Efter flere år med grublerier, tankespind, snikken-snakken, kiggen på lokaler og brokkerier over eksisterende jobsituation er det nu langt om længe blevet en realitet: 

VI HAR FÅET VORES EGEN CAFÈ!!!

Fanden fløjt'me JOW, den er go' nok! 

Valget er faldet på et charmerende lille hvidt hus på Gothersgade 113 (billeder følger). Og ja, som den opmærksomme læser jo nok har gættet, har caféens navn "Det Vide Hus" sit udspring i husets ydre apparition. Men nu skal alt jo ikke være sort og hvidt. Drømmen er at skabe en rummelig hule, hvor der er plads til højtflyvende kreative tanker, anseelige mængder råhygge og store smagsoplevelser. Så hvad er mere nærliggende end at døbe caféen "Det Vide Hus" - i hyggens, kreativitetens og rummelighedens navn!  Halleluuuuujah!!!

Vi fik nøglerne til caféen d. 15/7 - altså for lidt over en uge siden. Ååh at låse døren op til sit helt eget sted - hvor var det stort!!! Forude venter nu mange ugers hårdt slid, så vi kan få stedet til at se ud, præcis som vi vil ha' det!

Og det må vist være nok for nu! Vi blogger videre, når der er nyt at berette og billeder at fremvise fra Det Vide Hus! 

Kommentarer

 1. Karsten Elgaard Jensen
  28. Jul 2007 21:46
  1

  Yihhaa! I er online! Til lykke! Petra, Christina og Karsten glæder sig til at kigge ind. K vil ha' kaffe, hvorimod Petra kun er til mælk. Vi kommer om en uges tid når Jørgen er derinde! kh Karsten og co.

 2. Claus og Tanja
  29. Jul 2007 15:36
  2

  Hej Karsten og de damer,

  Tusind tak for Jeres hilsen! Dejligt at NOGEN i familien mestrer kommentarsystemet!
  Vi glæder os meget til at se Jer i lille huset. Kaffe kan vi fremskaffe, mælken må I nok hellere selv medbringe i de dertil indrettede beholdere :-)

  Claus og Tanja

Arkiv

Relaterede